Жіноче служіння

 

Жіноче служіння в церкві – це одне з дуже важливих та необхідних служінь Господу, так як більша частина християн – це дівчата та жінки.

З часів створення цього світу на жінці лежить дуже велика відповідальність за збереження і підтримання сімейного вогнища, виховання дітей, підтримку чоловікові і становлення його в цілому, як успішного чоловіка. «Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.» (Приповісті 14:1)

З самого початку, жінки завжди були там, де дуже важко, і на своїх плечах несли всі тяготи сімейного життя.Бог використовував благочестиву жінку (Марію) для прийняття насіння від Святого Духа, щоб до нас в цей світ з’явився Христос. «Ангол промовив до неї: Не бійся, Маріє, бо в Бога благодать ти знайшла! І ось ти в утробі зачнеш, і Сина породиш, і даси Йому ймення Ісус. Він же буде Великий, і Сином Всевишнього званий, і Господь Бог дасть Йому престола Його батька Давида. І повік царюватиме Він у домі Якова, і царюванню Його не буде кінця.» (Луки 1:30-33)Читаючи Євангеліє, ми бачимо, що Ісуса оточували жінки, які у важкі хвилини для нашого Спасителя, також були поруч. Вони Його не зрадили.

І за часів Старого Завіту, в години важких випробувань для ізраїльського народу, жінки проявляли себе, як сміливі, сильні і войовничі – Девора, Естер, як покірні, люблячі і вірні-це Рут, Анна, Ревека. І таких прикладів в Слові Божому дуже багато. І нарешті, материнські молитви – вони дуже сильні, вони безкорисливі і тому Господь такі молитви не залишає без уваги.

Під час служіння жінки (сестри) діляться своїми радощами і переживаннями. Вони вчаться справі євангелизму, проповіді та молитви, аби завжди дякувати Господу та бути підтримкою один для одного. Всі потреби наших сімей ми складаємо у ніг Ісуса.

Це служіння проходить в досить дружній та сімейній обстановці, сповнене благодаті Божої та сили Духа Святого. Замість запланованої однієї години цього служіння, із-за теплоти відносин між сестрами, глибини спілкування і розмірковування над Святим Писанням, служіння може затримуватись на довше, оскільки не хочеться розходитись. Багато набуваємо досвіду один від одного на основі Слова Божого.

Жіноче служіння проходить кожної першої неділі місяця з 14:30 до 15:30 при ЦХВЄ «Асамблея Божа».

Поділіться з друзями
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •