Подяка Богові, роботи по утепленю фасада Дому Молитви, наближаються до завершення!!

Опубликовано Вересень 8, 2017 - Володимир в Новини

«Сказав же йому його пан: Гаразд, рабе добрий і вірний! Ти в малому був вірний, над великим поставлю тебе, увійди до радощів пана свого!” (Мат. 25:21)

Господь протягом всього нашого життя дає нам можливості – це можливість рухатися далі, працювати над собою, бути корисним для когось, а головне це можливість прославити Його нашою працею. Саме таку можливість й має наша помісна церква. По великій милості та благодаті будівництво нашого будинку молитву рухається і чим далі, тим швидше. Здається, що ми не маємо всіх умов для того, аби це робити, але наш Бог- Бог чудес і ми це бачимо. Слава та подяка Богові за наших благословенних братів та сестер, які приймають участь в Божій праці. Розуміючи силу та могутність нашого Бога, ми знаємо, що це тільки початок і головне, з нашого боку це залишитися Йому вірними в тому над чим Він нас поставив, Свою ж частину Він виконує бездоганно.

«Нехай кожен нас так уважає, якби служителів Христових і доморядників Божих таємниць;  а що ще шукається в доморядниках, щоб кожен був знайдений вірним.» (1 Кор. 4:1 – 2)

Любий друже, якщо Господь побуджає твоє серце  прийняти участь у цьому служінні то ти можеш пожертвувати свої кошти чи час на будівництво Будинку Молитви. Не будьте байдужими.

 

Поділіться з друзями
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментарі відсутні к “Подяка Богові, роботи по утепленю фасада Дому Молитви, наближаються до завершення!!”

Залишити коментар

Ви маєте ввійти щоб залишити коментар.