Дитяче служіння

Ще з давніх часів існує такий вислів: «Діти – наше майбутнє». Цей вислів актуально і в житті християн, і в житті нашої церкви. Дійсно, наші діти – це продовження нас самих, наше майбутнє, наші невтілені в життя мрії, наші молитви та сподівання.

У Слові Божому Ісус зробив великий акцент на порівнянні християн з дітьми. Він сказав: «Будьте як діти» «… Пустіть діток до Мене приходити, і не бороніть їм, бо таких Царство Боже! Поправді кажу вам: Хто Божого Царства не прийме, немов те дитя, той у нього не ввійде. І Він їх пригорнув, і поблагословив, на них руки поклавши.» (Від Марка 10:14-16).

Отже, дивлячись на Ісуса та спираючись на Слово Боже, ми в своєму християнському житті маємо набути характер Христа – забудовуючись у дім духовний, та повинні бути схожі на дітей, то можна дійти висновку, що діти так як і дорослі повинні бути навчені християнським принципам життя.

Основні принципи виховання та навчання дітей та проведення навчання в недільній школі нашої церкви, ґрунтуються на Святому Писанні та християнській етиці.

У недільній школі з дітьми займаються вчителі та волонтери з молоді церкви. На уроках недільної школи дітей вчать, любові до Бога, любові і повазі батьків, людей старшого віку і т.д. Також, на уроках недільної школи, дітки навчаються урокам добра, виготовляють різноманітні пробки з паперу та інших матеріалів, вчать та співають пісні про любов до Бога, та любов та повагу один до одного, і т.д.

Також в нашій церкві дуже важливе значення приділяється проведенню літніх таборів для дітей різного віку. Діти з великим задоволенням відвідують літній табір. Тут вони грають в різноманітні спортивні ігри, грають на батуті, приймають учать у розважальних заходах, сценках, вивчають вірші з Біблії, виготовляють різні поробки. Підчас проходження літнього табору діти ближче знайомляться один з одним та знаходять багато друзів, відкривають свої бажання і свої сердечка до спілкування. Так, діти – це наше майбутнє! Діти – майбутнє нашої країни! Діти -сучасне християнське суспільство! Діти – це світле майбутнє з Христом!

Дитяче служіння – недільна школа, проходить кожної неділі з 14:00 до 15:30 при ЦХВЄ «Асамблея Божа»

Поділіться з друзями
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •